Cat's Eye (1985)
Een straatkat wordt geplaagd door visioenen over een klein meisje dat schreeuwt om hulp. 
Storm of the Century (1999)
Op het moment dat de inwoners van Little Tall Island zich klaarmaken voor wat de grootste storm ooit zou kunnen zijn, worden ze met een nog groter probleem...
Dolan's Cadillac (2009)
Jimmy Dolan is een schatrijke crimineel die zich bezig houdt met vrouwenhandel, maar nog nooit kon worden gearresteerd.
The Mist (2007)
Na een verschrikkelijke storm in het kleine stadje Bridgton, Maine merkt David Drayton (Thomas Jane) dat het elektriciteitsnet volledig lam ligt.
The Tommyknockers (1993)
Bobbi Anderson woont in het dorpje Haven (Maine) en struikelt tijdens een wandeling in het bos achter haar huis over wat een steen lijkt te zijn.Films recenseren kan een fantastische bezigheid zijn en krijgt nog een extra dimensie wanneer je een grote fan bent van Stephen King. Maarten Melon probeert met deze collection jullie inzicht te geven in de immense bibliotheek aan verfilmingen van diens werk. Voorzien van een korte synopsis en wat trivia probeert hij jullie warm te maken om zelf deze films te (her)ontdekken. Of zoals de meester het zelf ooit zei: "Take my hand, I think I know where we are going!"

Carrie (1976)

Carrie (1976)

Een van de meest gekende verfilmingen moet Carrie wel zijn, de film waarin Sissy Spacek een jong meisje met telekinetische krachten speelt.

 

Cat's Eye (1985)

Cat's Eye (1985)

Een straatkat wordt geplaagd door visioenen over een klein meisje dat schreeuwt om hulp. 

 

Children of the Corn (1984)

Children of the Corn (1984)

In het kleine stadje Gatlin, Nebraska waart een demonische entiteit rond genaamd 'He Who Walks Behind The Rows'.

 

Children of the Corn (2009)

Children of the Corn (2009)

Vietnam-veteraan Burt en zijn vrouw Vicky rijden naar Californië om een tweede huwelijksreis te ondernemen die hun relatie hopelijk zal redden.

 

Christine (1983)

Christine (1983)

Arnie Cunningham (Keith Gordon) is een puisterige en verlegen jongeman die het, met die karakteristieken, op school zeker niet makkelijk heeft.

 

Cujo (1983)

Cujo (1983)

Nadat Vic Trenton (Daniel Hugh Kelly) te weten komt dat zijn vrouw Donna (Dee Wallace) hem bedrogen heeft, staat hun huwelijk op springen.