War of the Arrows (2011)
WOTA is een film die zich spiegelt aan klassieke avonturenfilms als EL Cid en Adventures of Robin Hood en de vergelijking makkelijk kan doorstaan. Net...
Piano Forest (2007)
Als we een anime bespreken in Home Cinema Junkie gaat het meestal om een sci-fi/actie-extravaganza met buitenproportionele verhaallijnen en buitensporige...
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
Ethan en zijn team worden verdacht van terrorisme op Russisch grondgebied en worden vogelvrij verklaard.  Opgejaagd door de halve wereld en terwijl nog...
Sand Sharks (2011)
Al sinds Blood Beach en Pirhana2: The Spawning, weten we dat je niet alleen moet oppassen in het water, maar evengoed door iets gegrepen kan worden terwijl...
Don't Be Afraid of the Dark (2010)
Niet bang van het donker zegt u? You will be, you...will...be.Sand Sharks (2011)

Sand Sharks (2011)

Al sinds Blood Beach en Pirhana2: The Spawning, weten we dat je niet alleen moet oppassen in het water, maar evengoed door iets gegrepen kan worden terwijl je aan het bruinbakken bent op het strand. 

 

Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Ofwel vind je Scott Pilgrim de grootste blah ooit, ofwel zit je in het kamp dat deze groteske mix van teen romance en een live-action Capcom beat ’m up het beste vind sinds het toilet met ingebouwde PS3.

 

Shark Night 3D (2011)

Shark Night 3D (2011)

Het is spring break en Sara nodigt haar vrienden uit om te komen feesten op het eilandje waar ze opgroeide. De sfeer zit er dik in tot een groep agressieve rednecks opduikt en het water rondom het eiland plots vol haaien blijkt te zitten.

 

Shelter (2010)

Shelter (2010)

Cara(Moore) is een psychiater die er rotsvast van overtuigd is dat gespleten persoonlijkheid veeleer een waanidee is van de patiënt of een tactiek om de schuld van zich af te schuiven, dan dat het een werkelijke aandoening is. 

 

Stake Land (2010)

Stake Land (2010)

In dit verhaal volgen we Martin en zijn mentor Mister. De twee voeren een kruistocht doorheen een postapocalyptisch Amerika dat overspoeld wordt door bloeddorstige vampiers op zoek naar hun laatste prooi. 

 

Star Wars The Complete Saga Blu-ray

Star Wars The Complete Saga Blu-ray

Star Wars op Blu. Het moment waar de fans en iedere zelfrespecterende home cinemafanaat al jaren koortsachtig op zat te wachten. Spijtig dat zo’n uitgave ook steeds een beetje een vergiftigd geschenk is. Want zoals iedereen wel weet kan de geestelijke vader het niet laten om bij iedere release wat onnodige retouche op zijn films los te laten. 

 

Star Wars The Complete Saga Blu-ray

Star Wars The Complete Saga Blu-ray

Aah, de prequel trilogie, oftewel de 3 groezelige bladzijden in de bijbel van zowat elke Star Wars fan. 

 

Sucker Punch Blu-Ray

Sucker Punch Blu-Ray

We schrijven 1960, en de 20jarige Baby Doll pikt het niet langer dat zij en haar zusje door haar stiefvader misbruikt worden. Ze probeert hem te vermoorden maar in de poging komt haar zus ongelukkigerwijs om het leven.

 

Super 8 (2011)

Super 8 (2011)

Joe en zijn vrienden doen hun uiterste best om een zombiefilm op tijd af te krijgen voor een filmfestival. Maar een gebrek aan budget alsook typische puberproblemen zoals verliefdheid zit de productie ferm in de weg. Deze problemen verdwijnen echter in het niets als ze een scène inblikken op een verlaten treinstation en een passerende trein met buitenaardse passagier aan boord ontspoort.

 

Sword of the Stranger (2007)

Sword of the Stranger (2007)

Soms is je geloof in goeie films ver zoek. Een tijd ploeteren door drek en middelmatigheid kan dat teweeg brengen bij een mens. En dan plots krijg je iets als Sword of the Stranger voor je neus.