Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.15/09/2011

Cult's Playground Live S1 Ep1: Freaks

Cult's Playground Live  S1 Ep1: Freaks

Freaks (1932)

Freaks (1932)
Dat censuur zelfs in de jaren '30 bestond, bewijst Draven in de allereerste aflevering van Cult's Playground. Tod Browning's Freaks (1932) werd namelijk na diens release voor maar liefst 30 jaar geweerd in Groot-Brittannië! Duik dus mee onder in een gemeenschap waar de gewone mensen soms de grootste gedrochten zijn...


Fan? Druk dan even op de Share / Embed knop en vermeld de aflevering op je Facebook, Twitter, Blog,...
 
De volgende aflevering komt op 01/10/2011 online te staan. Hints over de film die dan besproken wordt, worden via Twitter met mondjesmaat op jullie los gelaten.
@FrogBrosBelgium / @MaartenMelon

Plaats uw reactie

Darko op 15/09/2011
Hulde Draven! Echt knap werk, tof om naar te kijken...kijk al uit naar de volgende!
Draven op 16/09/2011
Thanks Donnie, hopen nu dat er wat mensen naar zullen kijken :) !
Darko op 16/09/2011
Die ondertitteling is trouwens niet nodig als je het mij vraagt, je bent perfect verstaanbaar.

Het geheel doet me een beetje denken aan de intro's van Jan Verheyen voor Cultnight en Filmnight Special destijds. Alleen denk ik dat jij een breder publiek aanspreekt dan hij deed. (Dat zou ik zeker bij dit soort films zo houden) Het is in ieder geval geweldig dat iemand in zijn ééntje thuis hetzelfde niveau kan halen als een programma dat jaren op televisie liep! Dat er volk naar zal kijken, dat is gewoon een kwestie van tijd. En daar zullen we je zeker bij helpen.
Draven op 16/09/2011
Bedankt voor de positieve feedback! De ondertiteling is niet alleen om alles zo duidelijk mogelijk te maken maar ook om er voor te zorgen dat de aflevering bekeken kan worden waar dan ook en wanneer dan ook. Op naar 01/10/2011 voor Episode 2!
E. op 16/09/2011
Ik hoop dat we het kunnen evenaren met Shop of Weird Live, coming to you this december! Spread the word! The coming of Christ gaat er niks tegen zijn! Ahem... ;-)
Azuul op 17/09/2011
Leuk in beeld gebracht en goed gevonden Draven, zien al uit naar de volgende episode. Dikke bravo, daar gaan we ene op drinken.

Is de volgende misschien iets om mee te gaan picknicken ?
Draven op 18/09/2011
Nice try Azuul, maar 'mondjesmaat' was geen hint :)
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...