Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.01/10/2011

Cult's Playground Live S1 Ep2: Basket Case

Cult's Playground Live  S1 Ep2: Basket Case

Basket Case (1982)

Basket Case (1982)
Frank Henenlotter scoorde in 1982 een bescheiden hit met deze low-budget film over een 'onafscheidelijk' duo door de combinatie van gore, adult-content en humor. De regisseur wist zelfs nog twee Basket Case sequels te verzilveren en gaf de cult-liefhebbers tevens twee andere pareltjes: Frankenhooker en Brain Damage.


 

Help ons een vast publiek te creëren door deze aflevering via de Share / Embed knop te plaatsen op jouw Facebook-pagina, Blog, Twitter-account,... Onze dank is groot!
 
Aflevering 3 laat Draven op 15/10/2011 op jullie los! Zoals dat ook het geval was voor deze Basket Case episode, krijgen jullie hints over de volgende film in het rijtje via Twitter!
@FrogBros / @MaartenMelon
 
Facebook

Brain Damage

Plaats uw reactie

Mr Red op 02/10/2011
Weer goed gebracht Draven! Heel verstaanbaar en vlot aan elkaar gepraat.

Had nog nooit van de film gehoord en ga deze dan ook zeker eens opzoeken, alleen al voor het stukje stop-motion en nu weet ik eindelijk van waar dat shot vandaan komt dat me bijna een attac heeft bezorgt indertijd ...


De intro van cult' playground is ook knap gemaakt, creepy beeld & sound dat je meteen in de stemming brengt voor wat vergeten cult films.
Draven op 04/10/2011
Hi Mr. Red, thanks voor de positieve feedback!
Blij je nog eens te horen trouwens, wat vind je van de nieuwe site?
MrRed op 07/10/2011
Het is inderdaad al tijdje gelden dat ik nog actief ben geweest op het forum, maar ik bezoek het nog geregeld hoor, ook deze nieuwe site die er echt knap uitziet.
Alles is snel te vinden, de nieuwe besprekeningen springen meteen in het oog en de foto's nodigen echt uit om verder door te klikken om de hele text te lezen.

Leukste vind ik de filmpjes zoals deze hier waar er films live besproken worden, het is ook makkelijker en zo hoeven we niet te lezen :)
Wat misschien ook leuk zou zijn moesten er meer zulke filmpjes gemaakt worden van events dat jullie bezoeken, bv Razor Reel binnenkort.

In elk geval, doe zeker voort hoe jullie bezig zijn.
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...