Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.01/11/2011

Cult's Playground Live S1 Ep 4: The Fly

Cult's Playground Live  S1 Ep 4: The Fly

Vertel aan 100 willekeurige mensen de synopsis van deze film en ik ben er zeker van dat er je een pak de titel zullen kunnen zeggen. Minpunt is dan wel dat ze het gaan hebben over de remake van David Cronenberg uit 1986 en niet over de originele film die in 1958 werd gereleased.
Hoewel The Fly niet verantwoordelijk was voor het ontstaan van het Cult's Playground concept (die eer gaat naar Invasion of the Body Snatchers uit 1956), komt deze wel op een nipte tweede plaats. De hoogste tijd dus om er wat meer over te vertellen!


 
 
Ook deze keer hebben we er voor gezorgd dat jullie het filmpje naar hartelust op jullie Facebook-pagina, Blog, Twitter,... kunnen plaatsen via de Share en/of Embed knop! Thanks!
De volgende aflevering wordt op 15/11/2011 online gezet. Voor hints over de film die dan besproken zal worden, kunnen jullie zoals steeds terecht op Twitter!
 
 


 
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...