Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.01/12/2011

CP Live S1 Ep6: Kingdom of the Spiders

CP Live  S1 Ep6: Kingdom of the Spiders

Toegegeven, als je het hebt over een film met spinnen zullen de meeste mensen onmiddellijk aan Arachnophobia (Frank Marshall - 1990) of zelfs aan Eight Legged Freaks (Ellory Elkayem - 2002) denken. Maar dat er in 1977 al een film op de wereld werd losgelaten waarin deze creepy crawlers de mensheid teisteren EN dat niemand minder dan William "Captain James T. Kirk" Shatner er de hoofdrol in speelde, dat is dan weer iets minder geweten. De hoogste tijd dus voor meer uitleg in een nieuwe aflevering van Cult's Playground Live!


 
Hou onze website, Facebook-pagina en Twitter-accounts goed in de gaten want Cult's Playground Live neemt even een kleine pauze. Van zodra we meer weten over nieuwe afleveringen, zullen we dat communiceren via bovenstaande kanalen! Mogen we daarom nog eens nederig vragen om ons te helpen met de verspreiding van deze aflevering? Thanks!
 
Facebook 
Plaats uw reactie

Darko op 02/12/2011
Een spin op je hand kan je het best verwijderen door ze er met een pistool af te schieten... ;-)
Draven op 02/12/2011
Als er nu één les uit Kingdom of the Spiders te trekken valt, moet het die wel zijn!
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...