Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.The Wasp Woman (1959)

The Wasp Woman (1959)

Janice Starlin staat aan het hoofd van een cosmetisch bedrijf dat met financiële problemen kampt. Janice is niet alleen bedrijfsleider maar ook het gezicht van de zaak en wanneer duidelijk wordt dat de tand des tijds toeslaat, boezemt dat bij haar klanten geen vertrouwen meer in.

 

The Wicker Man (1973)

The Wicker Man (1973)

De intens religieuze politieagent Neil Howie trekt naar een afgelegen eiland nadat hij een brief krijgt waarin staat dat er een meisje vermist wordt.

 

Who Can Kill a Child? (1976)

Who Can Kill a Child? (1976)

Who Can Kill a Child? is een Spaanse lost classic die we vanonder het stof hebben gehaald. Eentje met kinderen, die een creepy lachje met zich meedragen.