Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.Tales From the Crypt Season I (1989)

Tales From the Crypt Season I (1989)

Hello kiddies, rrready for rrrevisiting your old pal the Crypt Keeper? Frights, camera, action!

 

TerrorVision (1986)

TerrorVision (1986)

Het verhaal start op een verre planeet waar een monster via een energiestraal weggezapt wordt. De straal ketst af op enkele andere planeten en gaat dan richting aarde. De Puttermans ontvangen de straal via hun splinternieuwe satelliet. Het glibberige monster dringt via de tv hun huis binnen en heeft een grote honger!

 

The 7th Voyage of Sinbad (1958)

The 7th Voyage of Sinbad (1958)

Op weg naar huis redt kapitein Sinbad de magiër Sokurah uit de klauwen van een cycloop. De man lijkt enorm dankbaar, maar schijn bedriegt nu eenmaal met dit soort tovercrapuul. 

 

The Amazing Transparent Man (1960)

The Amazing Transparent Man (1960)

Crimineel Joey Faust, gespecialiseerd in het openen van deuren en kluizen, krijgt hulp van een vrouwelijke onbekende om te ontsnappen uit de gevangenis. Ze begeleidt hem naar een afgelegen huis waar hij kennis maakt met Paul Krenner, een ex-top man van het leger die de geleerde Peter Ulof dwingt een machine uit te vinden dat met behulp van radioactiviteit een mens onzichtbaar kan maken. Ulof kan niet weigeren aangezien Krenner zijn dochter gevangen houdt en stemt toe hem te helpen bij zijn krankzinnig idee om een onzichtbaar leger te creëren. Faust wordt op zijn beurt gechanteerd om als menselijk proefkonijn te fungeren en zo als onzichtbare man radium te stelen om de machine helemaal op punt te stellen, maar die radioactiviteit blijkt na verloop van tijd dodelijk te zijn...

 

The Ape Man (1943)

The Ape Man (1943)

Wetenschapper James Brewster werkt samen met collega George Randall aan een geheim serum op basis van het ruggenmerg van een gorilla. Te zeker van zichzelf besluit Brewster het goedje op zichzelf uit te testen waarna hij tot zijn ongenoegen ontdekt dat de injectie hem overtollig gezichtsbeharing bezorgd en zijn ruggengraat krom komt te staan.

 

The Bat (1959)

The Bat (1959)

Cornelia van Gorder, een schrijfster van moordverhalen, neemt samen met huismeid Lizzie en haar bedienden intrek in The Oaks dat in handen is van bankdirecteur John Fleming. Verschillende geruchten doen de ronde over een moordenaar zonder gezicht en klauwen die de naam The Bat met zich mee krijgt en de buurt onveilig maakt. 

 

The Fly (1958)

The Fly (1958)

Industrieel François Delambre krijgt na middernacht een telefoontje van zijn schoonzus Helene die hem meedeelt dat ze zonet zijn broer, wetenschapper en uitvinder Andre Delambre, vermoord heeft. François belt onmiddellijk zijn kennis inspecteur Charas op die hem vergezelt naar het huis van zijn broer waar ze zijn lichaam ontdekken onder een gigantische press-machine. Gezien het feit dat er van zijn gezicht en linkerarm nagenoeg niets meer overblijft, dient François zijn broer te identificeren aan de hand van een litteken op zijn been. Helene, die ondertussen een soort van opgeluchte lichaamstaal hanteert, blijft volhouden dat zij verantwoordelijk is voor Andre's dood, maar al snel rijzen er meerdere vragen: hoe wist Helene hoe ze de machine moest bedienen? Wat gebeurde er voordien met Andre gezien de trage werking van de machine? Waarom werd de machine tweemaal in werking gesteld?

 

The Hunchback of Notre Dame (1939)

The Hunchback of Notre Dame (1939)

Na diverse periodes van onrust en oorlog lijkt Parijs klaar te zijn om de metropool bij uitstek te worden.

 

The Invisible Man (1933)

The Invisible Man (1933)

Tijdens een zware sneeuwstorm beweegt een duchtig aangeklede man zich moeizaam naar het dorpje Iping.

 

The Sentinel (1977)

The Sentinel (1977)

Het succesvolle model Alison Parker voelt zich wat verstikt in haar relatie en besluit een mogelijk huwelijk even uit te stellen door haar eigen appartement in New York te zoeken.

 

The Stepford Wives (1975)

The Stepford Wives (1975)

Joanna Eberhart verhuist, onder lichte dwang van haar man, met haar twee kinderen van New York naar het kleine voorstadje Stepford in Connecticut. De aspirant fotografe, die zich in New York wel eens durfde te roeren in feministische kringen, heeft het moeilijk te aarden in haar nieuwe omgeving waarin alle vrouwen wel heel zedig gekleed lopen en zichzelf helemaal wegcijferen om een zo’n ideale huisvrouw te kunnen zijn.
 

 

The Wasp Woman (1959)

The Wasp Woman (1959)

Janice Starlin staat aan het hoofd van een cosmetisch bedrijf dat met financiële problemen kampt. Janice is niet alleen bedrijfsleider maar ook het gezicht van de zaak en wanneer duidelijk wordt dat de tand des tijds toeslaat, boezemt dat bij haar klanten geen vertrouwen meer in.

 

The Wicker Man (1973)

The Wicker Man (1973)

De intens religieuze politieagent Neil Howie trekt naar een afgelegen eiland nadat hij een brief krijgt waarin staat dat er een meisje vermist wordt.

 

Torture Garden (1967)

Torture Garden (1967)

Do You Dare See What Dr. Diabolo Sees?