Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.Salon Kitty (1976)

Salon Kitty (1976)

In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.

 

Special: Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1931)

Special: Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1931)

Dokter Henry Jekyll is zowat de rebel onder de gemeenschap van wetenschappers, tot hun ongenoegen komt hij steevast af met experimenten en ideeën die nergens op gebaseerd lijken.

 

Special: Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1941)

Special: Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1941)

Dr. Jekyll is at it again! In deze remake van de versie uit 1931 is de ondertussen beruchte figuur nog steeds overtuigd van de twee diverse persoonlijkheden in ieder mens.

 

Sundown: The Vampire in Retreat (1990)

Sundown: The Vampire in Retreat (1990)

Purgatory is op het eerste zicht een doodnormaal klein woestijnstadje in het Amerikaanse Westen. Bewoners van zulke dorpen zijn altijd een beetje excentriek maar deze gedragen zich wel heel vreemd wanneer er toeristen of reizigers verschijnen. Dat komt omdat de bevolking bang is…bang om in oude gewoontes te hervallen en het bloed te drinken van deze nietsvermoedende passanten. Het stadje is immers een toevluchtsoord voor vampieren die hun leven willen beteren. Wanneer plots een boel nieuwelingen opdaagt gaan veel uit van het principe: nog eentje om het af te leren…

 

The Sentinel (1977)

The Sentinel (1977)

Het succesvolle model Alison Parker voelt zich wat verstikt in haar relatie en besluit een mogelijk huwelijk even uit te stellen door haar eigen appartement in New York te zoeken.

 

The Stepford Wives (1975)

The Stepford Wives (1975)

Joanna Eberhart verhuist, onder lichte dwang van haar man, met haar twee kinderen van New York naar het kleine voorstadje Stepford in Connecticut. De aspirant fotografe, die zich in New York wel eens durfde te roeren in feministische kringen, heeft het moeilijk te aarden in haar nieuwe omgeving waarin alle vrouwen wel heel zedig gekleed lopen en zichzelf helemaal wegcijferen om een zo’n ideale huisvrouw te kunnen zijn.