Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.Of Unknown Origin (1983)

Of Unknown Origin (1983)

Bart Hughes heeft zijn schaapjes redelijk goed op het droge. Hij staat op het punt om opnieuw een promotie binnen te rijven, is gelukkig met vrouw en kind en heeft financieel best wat draagkracht aangezien hij over zijn eigen herenhuis in New York beschikt dat hij met zijn eigen twee handen wist te renoveren. Met die promotie in zicht blijft hij liever thuis terwijl de rest van zijn gezin op vakantie vertrekt naar zijn schoonouders. Wat Bart echter nog niet weet is dat hij 's avonds geplaagd zal worden door een indringer met snorharen en een lange haarloze staart, eentje die hem zowel fysiek als mentaal tot het uiterste zal drijven.