Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.La Morte Vivante: Encore 3-disc Edition (1982)

La Morte Vivante: Encore 3-disc Edition (1982)

Het is nooit prettig wanneer je in het familiegraf een lekker comfy dodenslaapje aan het doen bent en plots gestoord wordt door grafschenders. En het is allerminst leuk als die bende amateuristische lijkenpikkers dan ook nog eens zo onbeschaamd is om chemisch afval op je stoffelijk overschot te morsen.

 

Magic (1978)

Magic (1978)

De carrière van Charles "Corky" Withers als goochelaar komt maar niet van de grond.

 

Maniac Cop (1988)

Maniac Cop (1988)

Out of the blue begint een man, gekleed in een politie-uniform, onschuldige inwoners van New York af te slachten. Zijn vierde slachtoffer is de vrouw van agent Jack Forrest die haar echtgenoot kort daarvoor betrapte in een motel met zijn minnares, agente Theresa Mallory. Jack wordt opgepakt en beschuldigd voor alle moorden als zijnde de 'Maniac Cop'. Case closed denk je dan, ware het niet dat detective McCrea er rotsvast van overtuigd is dat Forrest in de val werd gelokt. Tijdens zijn verder onderzoek wordt hij constant door hogerhand gehinderd en des te dieper hij zich in de materie beweegt, des te vaker komt de naam van Matt Cordell - een andere agent - boven drijven. Er is maar één probleem, Cordell zou eigenlijk dood moeten zijn, maar is hij dat ook wel?

 

Metropolis (1927)

Metropolis (1927)

Metropolis, een futuristische stad, is onderverdeeld in twee klassen. Diep onder de grond wonen en werken de arbeiders die in verschillende shifts van 10 uur en in gevaarlijke omstandigheden moeten zwoegen en zweten. Op het aardoppervlak en hoog daarboven wonen de rijken die plannen maken om de welvaart van de stad nog op te drijven, terwijl hun zonen de dagen vullen met vertier in de diverse nachtclubs of in hun eigen Tuin van Eden. 

 

Mystery of the Wax Museum (1933)

Mystery of the Wax Museum (1933)

Kunstenaar Ivan Igor staat op het punt eindelijk erkenning te krijgen voor zijn levenswerk wanneer een befaamd criticus zijn collectie wassen beelden komt bezichtigen.