Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.La Morte Vivante: Encore 3-disc Edition (1982)

La Morte Vivante: Encore 3-disc Edition (1982)

Het is nooit prettig wanneer je in het familiegraf een lekker comfy dodenslaapje aan het doen bent en plots gestoord wordt door grafschenders. En het is allerminst leuk als die bende amateuristische lijkenpikkers dan ook nog eens zo onbeschaamd is om chemisch afval op je stoffelijk overschot te morsen.

 

Link (1986)

Link (1986)

Is Link het equivalent van een diepe beet of eerder wat tandeloos gesabbel?

 

Logan's Run (1976)

Logan's Run (1976)

In de 23ste eeuw leven de overlevenden van oorlog, overbevolking en vervuiling in een overkoepelde stad, ver weg van de vergeten buitenwereld. Binnen in de koepel is alles clean en gebalanceerd. De mensen hebben het goed en komen niets tekort, maar er is één addertje onder het gras: het leven eindigt bij je 30ste verjaardag.