Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.Knives of the Avenger (1966)

Knives of the Avenger (1966)

Een Vikingkoningin is met haar zoontje op de vlucht voor Argon, een verbannen vazal die met haar wil trouwen om zo het koningschap in handen te krijgen. Van haar man, koning Arold, en zijn gezellen wordt gedacht dat ze gestorven zijn op zee en is er dus niemand om de meedogenloze Argon te stoppen. Ze gaat te rade bij een heks die voorspelt dat er een vreemdeling op komst is die het einde zal betekenen voor Argon, maar of hij de koningin goedgezind is zal enkel de toekomst uitwijzen...