Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.Alien 2: Sulla Terra Midnight Legacy Blu-ray (1980)

Alien 2: Sulla Terra Midnight Legacy Blu-ray (1980)

Waarom dat aanhangsel aan de titel als we enkel maar de film en niet de drager of de extra’s bespreken? We maken hier een uitzondering omdat Midnight Legacy een nieuwe distributeur is van voordien onuitgegeven cultfilms op DVD/Blu, die er prat op gaat zijn films zodanig te restaureren en met zo’n hoogwaardige bitrate op Blu te gooien dat de eerste generatie Blu spelers ze zelfs niet zou kunnen afspelen. Een lichtjes arrogante uitlating als je het mij vraagt en een die maar zolang steek hield tot ik hem in mijn “geriatrische” generatie 1 speler duwde, waar hij netjes op speelde. Toch mag ML trots zijn op zijn intensieve poetsbeurt, want deze Z-grade Italiaanse Alien rip-off ziet er geweldig uit.

 

Attack of the Giant Leeches (1959)

Attack of the Giant Leeches (1959)

Een moeras in Louisiana herbergt wel heel vreemde wezens, namelijk enorme gemuteerde bloedzuigers die een aantal onachtzame inwoners van het nabijgelegen stadje overmeesteren en ze meenemen naar een grot onder water.

 

Audrey Rose (1977)

Audrey Rose (1977)

Janice en Bill Templeton leiden een gelukkig en relatief luxueus leventje in New York samen met hun tienjarige dochter Ivy. Aan dat alles lijkt een einde te komen wanneer beide ouders merken dat een vreemd heerschap hen blijkt te volgen en duidelijk interesse vertoont in hun dochter. 

 

The Amazing Transparent Man (1960)

The Amazing Transparent Man (1960)

Crimineel Joey Faust, gespecialiseerd in het openen van deuren en kluizen, krijgt hulp van een vrouwelijke onbekende om te ontsnappen uit de gevangenis. Ze begeleidt hem naar een afgelegen huis waar hij kennis maakt met Paul Krenner, een ex-top man van het leger die de geleerde Peter Ulof dwingt een machine uit te vinden dat met behulp van radioactiviteit een mens onzichtbaar kan maken. Ulof kan niet weigeren aangezien Krenner zijn dochter gevangen houdt en stemt toe hem te helpen bij zijn krankzinnig idee om een onzichtbaar leger te creëren. Faust wordt op zijn beurt gechanteerd om als menselijk proefkonijn te fungeren en zo als onzichtbare man radium te stelen om de machine helemaal op punt te stellen, maar die radioactiviteit blijkt na verloop van tijd dodelijk te zijn...

 

The Ape Man (1943)

The Ape Man (1943)

Wetenschapper James Brewster werkt samen met collega George Randall aan een geheim serum op basis van het ruggenmerg van een gorilla. Te zeker van zichzelf besluit Brewster het goedje op zichzelf uit te testen waarna hij tot zijn ongenoegen ontdekt dat de injectie hem overtollig gezichtsbeharing bezorgd en zijn ruggengraat krom komt te staan.